Larissa Travel Agency OÜ on turismis tegev juba aastast 2002.

Kutsume teid muidugi endiselt ajaloolisse Euroopasse, kuid pakume juba aastaid ka eksootilisemaid reise Aasiasse, Aafrikasse ja Ameerikasse.Meie reisid on peamiselt mõnusas tempos kavandatud kultuurireisid ning kaugreisidel on programmis mitmekesistele vaatamisväärsustele lisaks alati ka 2-5 päeva rannapuhkust.Igal aastal püüame teile pakkuda midagi uut ja põnevat ning tulla välja mõne uue marsruudiga.Meie reiside eesmärk on tutvustada erudeeritud ja kogenud giidide juhendusel erinevate maade kultuuri, ajalugu, rahvuslikku omapära ja uskumusi, näidata looduse imesid ning vahendada meeldejäävaid elamusi.Maailm on ilus ja huvitav  ning pakub lõputut avastamisrõõmu kõigile .Pakume oma klientidele parimat teenindust.

Anname teile igas küsimuses asjatundlikku nõu. Ootame Teid reisile!